Platforma Selfie Video Booth 360

De ce sa ai o oglinda magica la nunta?
De ce sa ai o cabina foto la o nunta sau un evenimente important din viata ta? Va spunem noi! Pentru ca la un eveniment cum este nunta sunt 3 elemente importante: cabina foto, bar mobil si platforma selfie video booth 360. Cabina foto este recomandata in mod regulat de catre organizatori, de aceea este un must-have pentru propria nunta.
In loc sa ai o camera in fata, ca pe ringul de dans cu un fotograf, oamenii se lasa liberi si se distreaza in fata unei cabine foto la nunta. Recuzita face totul!
De ce sunt populare cabinele foto? Sa enumeram motivele:
1. Cabinele foto cresc distractia la evenimente
Ora de cocktail poate tine oaspetii ocupati sa se distreze intre ceremonia de nunta si receptie. O cabina foto poate ajuta, de asemenea, la completarea golului, menintinad oaspetii distrati pe tot parcusul evenimentului. Este o distragere perfecta in timp si mirii faceti acele fotografii uluitoare.
Dar dostractia nu se opreste aici.
Pe tot parcursul evenimentului, oglinda magica de nunta va ficadoul care continua sa-ti ofere tie si invitatilor tai adevarata distractie.
2. Fotografiile sunt cele mai bune marturii de nunta
Oaspetilor tai le va palcea sa aiba un sevnir acasa, fie ca este in format digital sau tiparit.
Inchirierea unei cabine foto este cu siguranta mult mai usoara decat a lega sute de panglici in jurul sticlelor, care desigur nu vor iesi toate pe usa.
Cele mai multe marturii de nunta nu vor iesi pe usa sau vor ajunge la gunoi, dar oamenii tind sa se agate de o fotografie grozava, mai ales atunci cand o primesc instant de la cabina foto cu ecran tactil.
Cele mai multe companii moderne de cabine foto, ofera o galerie online unde sunt toate pozele de la eveniment pentru tine si invitatii tai.
3. Se intampla prea multe pentru ca fotograful sa surprinda totul
O oglinda magica completeaza perfect un fotograf de nunta. Fotograful tau va obtine o multime de fotografii grozave, dar ele se vor concentra in principal pe tine si pe principalele evenimente de pe ringul de dans.
Toata distractia care se petrece in culise? Acolo intervine oglinda magica.
A avea o oglinda magica pentru nunta ta este o modalitate excelenta de a te asigura ca obtii poze autentice cu fiecare invitat. Nu toata lumea face o poza oficiala pentru fotograful de nunta, dar probabil ca vor face o vizita la oglinda magica pentru o poza de grup distractiva sau un selfie. Este ca si cum ai primi un set suplimentar de fotografii de nunta.
4. Recuzita este cea mai importanta
Daca inchiriezi o cabina foto la nunta ta sau la un evenimente, important este sa te asiguri ca cei care au cabine foto sa aiba si o recuzita variata. Recuzita trebuie sa contina masti, peruci, palarii, bentite cat si ochelari amuzanti, props-uri sau mustati. Fiecare poza facuta la oglinda magica ramane o amintire pentru fiecare invitat si un bilet de intoarcere la cele mai amuzante momente de la evenimentul tau.

Platforma Selfie Video Booth 360

Leave a Comment

Your email address will not be published.