tuinvariant in NL

Welkom op de geheel vernieuwde website van hoveniersbedrijf Tuinreconstructie van de Griend. Wij zijn gevestigd in Den Haag en voeren onze werkzaamheden voornamelijk uit binnen de provincies Noord- en Zuid-Holland, maar zijn daarbuiten ook regelmatig actief. Een van onze belangrijkste doelstellingen is, om u een zo compleet en gespecialiseerd mogelijk dienstverleningspakket voor uw tuin aan te bieden. Hierin geven wij naast het uitvoeren van deze diensten advies en leveren daarbij a-kwaliteit materialen. Op deze manier realiseren wij de perfecte buitenruimte van A tot Z, afgestemd op iedere persoonlijke situatie.

Hierbij leggen wij de focus op kwalitatieve en duurzame materialen, gespecialiseerde kennis en garantie. Via onze dienstenpagina vindt u het complete overzicht van onze werkzaamheden, die wij zowel afzonderlijk als in een totaalpakket voor u kunnen uitvoeren.

Wij maken naast het reguliere groenwerk onder andere terrassen, schuttingen, veranda’s, vlonders, verhoogde borders en schuren op maat en beschikken over de kennis en vakmensen om innovatieve oplossingen zoals zonnepanelen en irrigatiesystemen voor u aan te leggen. Kijkt u vooral op uw gemak rond op onze webshop om zelf te ervaren hoe uitgebreid onze mogelijkheden zijn.

Wanneer u via onze offertepagina een geheel vrijblijvende offerte aanvraagt, krijgt u daarmee direct een inzicht in wat wij voor u kunnen betekenen. Bij Tuinreconstructie van de Griend vinden wij het vervolgens uiteraard prettig om persoonlijk bij u langs te komen voor een bezichtiging op locatie. Heeft u vragen of speciale wensen? Neemt dan contact met ons op! tuinvariant in NL

Leave a Comment

Your email address will not be published.